Elly den Harder

Mijn leven en mijn zakelijke loopbaan zie ik als groeiprocessen. Zoals een boom zich eerst goed moet wortelen, voordat hij de hoogte in groeit, zo zie ik dit ook bij 2eStap.

Er is hard gewerkt aan 2eBedrijf, dat zich richt op ‘..meer dan zakelijke dienstverlening’. Binnen dit bedrijf begon ik gaandeweg te merken dat het proces vrouw & loopbaan mijn hart heeft. Ik vind het boeiend om vrouwen te helpen bij het ontdekken van hun krachtige kanten en daarmee nog duidelijker richting te kunnen geven aan hun leven. Daarom maakte ik de keuze om dit onderdeel in een aparte eenmanszaak te vatten. Vermeer-deren en verpotten zeg maar!

Juist de combinatie zelfstandig ondernemerschap & moederschap is voor mijzelf een gouden greep gebleken. Daarom ga ik door middel van 2eStap op weg met de vrouw en haar loopbaan. Zij zet de eerste stap, samen zetten we de 2eStap. En komt het tot een zelfstandige onderneming, dan liggen de kansen binnen handbereik en kijken we bij 2eBedrijf naar de mogelijkheden.

Wordt het geen zelfstandig ondernemerschap? Geen probleem. Dan kijken we samen naar andere oplossingen. Door samen te werken en te ontdekken, worden nieuwe dingen zichtbaar. We gaan samen voor werkgeluk!

Ik ben betrokken bij MAF Nederland als ambassadeur. Daarom vertel ik je hierover graag meer via deze link.