Workshop: Ken jezelf

In de afgelopen jaren zijn er diverse vrouwen bezig geweest met het Coaching on the Job programma; achttien vrouwen maar liefst. Van deze achttien vrouwen was voor enkele personen duidelijk dat het zelfstandig ondernemerschap niet passend bleek. Een eerlijke route, waar mensen soms halverwege het programma al achter kwamen. Voor elf vrouwen is het zelfstandig ondernemerschap echter een prachtige oplossing gebleken, soms naast een vaste parttime baan. Het starten van een eigen bedrijf is een avontuur. De stappen die we nemen tijdens het Coaching on the Job traject zijn op maat en aangepast op ieders tempo. Dat is prettig omdat ieder mens anders is en een eigen manier van werken en ontwikkeling heeft. 

Voor sommige vrouwen is een baan als werknemer de juiste route, maar wanneer het al jarenlang ‘kriebelt’ om voor jezelf te beginnen, geef het dan een kans. In beide gevallen is persoonlijke onzekerheid of twijfel een belemmering. Maar het is verrassend hoeveel plezier er wordt beleefd, wanneer de eerste stap gezet is naar jezelf kennen.

Jezelf kennen door jouw sterke kanten te ontdekken en deze verder te ontwikkelen maken dat je zekerder wordt. Daarom start 2eStap in samenwerking met coach Judith Busscher (Coachlight) een workshop op zaterdag 10 september. Heb je interesse? Meld je dan aan bij info@2estap.nl. We houden je dan op de hoogte.