Contact

KvK: 58882235

Hoofdkantoor

Businessparc Veldzicht
Jagerserf 19
3851 SM Ermelo

Openingstijden: ma t/m do van 09:00 tot 17:00 uur.

Wat anderen over ons zeggen

In 2013 kwam ik, samen met een collega, op een vervelende manier zonder werk te zitten. Je komt in een rollercoaster terecht van emoties en zaken die ‘moeten’, maar waar je niet om hebt gevraagd. Na eerst erg boos te zijn geweest, en alles geregeld te hebben rondom ontslag en financiële afhandeling, wil je verder. Het is niet een eigen keus geweest om zonder werk te zitten. Ik kwam er al snel achter dat dit hét moment was om te schakelen. Vóór mijn ontslag was ik voor mijzelf al aan het nagaan wat ik nu eigenlijk wilde, één ding wist ik zeker, dat ik mijn huidige werk niet tot mijn pensioen zou blijven doen. Ik herinnerde mij weer het verhaal van Elly enkele jaren daarvoor, dat zij als zelfstandige was gestart, dat had mij toen al erg getriggerd. De stoute schoenen aangetrokken en Elly gebeld, mijn verhaal uitgelegd en Elly zij direct heel spontaan, dat ik wel een keer langs mocht komen voor een kop koffie. Na deze kop koffie ben ik blijven ‘hangen’, Elly gaf mij een aantal werkzaamheden, en het maakte mij niet uit wat het zou zijn. Ik ben toen dus begonnen met postzegels plakken en nieuwsbrieven uitprinten. Voor mij voelde het op dat moment zó fijn, dat ik ergens één keer in de week terecht kon om mijn huis uit te zijn, en even te sparren. In deze periode heb ik onderzoek gedaan, heb besloten een opleiding te volgen voor verkoopstyliste met daarnaast backofficewerkzaamheden via 2eBedrijf. Ik ben verkoopstyliste geworden, maar heb uiteindelijk eind 2016 besloten om daarmee te stoppen en verder te gaan met mijn backofficewerkzaamheden. Dan krijg je de opmerkingen van de mensen om je heen ‘wat erg voor je’, ‘investering voor niets geweest’ enz. Maar zo heb ik dat helemaal niet ervaren. Ja, het heeft geld gekost, maar ik heb er zóveel van geleerd. En laten we eerlijk zijn, ondernemen is ook een risico nemen, je weet niet altijd of het gaat lukken. En het was mijn EIGEN keus om te stoppen als verkoopstyliste. Ook toen heb ik weer mooie contacten opgedaan en mooie dingen mogen leren. Dus zonde van de investering? Zeker niet! Na de beslissing om te stoppen als verkoopstyliste zijn er weer mooie opdrachten op mijn pad gekomen. Het is nu zelfs zo dat ik opnieuw keuzes heb moeten maken, vanwege het vele werk. Hoe ik tot nu toe terugkijk? Mijn ontslag, het heeft zo moeten zijn. Ik ben weer onderaan begonnen, en het is écht niet altijd makkelijk geweest en nog steeds niet, maar ik ben dankbaar voor hoe het is gelopen. Van backofficewerkzaamheden nu ook management en projectondersteuning. En het mooie is; ik leer nog elke keer en blijf mij op deze manier ontwikkelen. Zelf de 1e Stap gezet en met behulp van Elly de 2eStap. Hoe mooi is dat!

Martine

Samen herontdekken waar ik blij van word, want dat wist ik niet meer goed en was ik ergens onderweg kwijt geraakt. Een fijne lading positieve energie krijg ik mee als ik een dag(deel) met Elly heb gebrainstormd. Op 1 mei ga ik naar de KvK, met goed (zelf)vertrouwen ga ik starten met mijn eigen bedrijf.

José

Elly heeft een waardevolle rol gespeeld bij mijn keuze om eind 2014 te starten als freelance secretaresse/officesupporter. Ze heeft me voorzien van tips en tricks waardoor ik sneller en gerichter kon starten met mijn werkzaamheden. Elly heeft in de loop van de jaren een mooi netwerk om zich heen vergaard wat zeker ook behulpzaam is geweest. Maar het meest waardevol is Elly zelf, een warme, kundige en positieve powervrouw. Ik ben haar nog steeds dankbaar voor haar hulp!
In 2018 heb ik besloten om weer in dienstverband te gaan werken, onder andere vanwege een opleiding die ik volg, maar ik sluit een toekomstige samenwerking met 2eBedrijf niet uit. Ik beveel Elly den Harder van 2eBedrijf dan ook van harte aan!

Joanne

Het was tegelijkertijd verrijkend en uitdagend om bij Elly coaching-on-the-job te doen. Elly stimuleert je om na te denken over jezelf, je talenten en je sterke kanten. Samen met haar heb ik een goede start van mijn eigen toko gemaakt. Een hele spannende stap waarbij het superfijn is dat je kunt sparren met Elly.

Astrid

In 2017 heb ik via 2eBedrijf coaching-on-the-job gevolgd. Elly heeft mij op een zeer prettige en persoonlijke manier intensief begeleid en haarfijn aangevoeld wat mijn kwaliteiten zijn. Hieruit voortgekomen heb ik de stap naar een eigen bedrijf gezet.

Yvonne

Toen ik plannen kreeg om mijn eigen cateringbedrijf te starten, ben ik een aantal keren bij 2eBedrijf (Elly) op kantoor geweest om gesteund te worden. Elly coachte mij door het businessplan heen en heeft mij tijdens de start en bezigheden binnen mijn bedrijf altijd gemotiveerd, geactiveerd, gestimuleerd en zelfvertrouwen gegeven in mijzelf en mijn business. Met veel kennis van zaken heeft zij mij ondersteund bij de dingen die ik heel moeilijk vond maar ik heb altijd zelf de zaken in regie gehad. Geweldig bedankt Elly, dat je er ook in deze fase van mijn leven hebt willen zijn.

Een coaching-on-the-job traject bij 2eStap is een echte aanrader voor elke (startende) ondernemer!

Jannie