Contact

KvK: 58882235

  Wat anderen over ons zeggen

  Je neemt het besluit: je gaat voor jezelf beginnen. Enthousiast of voorzichtig vertel je het de mensen om je heen. De eerste stap is gezet. Wat fijn dat de reacties zo leuk zijn. Dat je partner of beste vriend(in) als achterban je klankbord wil zijn, is super aardig maar het is wel jouw stap en bedrijf. Hoe fijn dat Elly er is met haar 2eStap. Reëel, rustig en vragend kijkt ze met gezonde afstand naar jouw plannen. Denkt ze met je mee om een goede basis te leggen voor je bedrijf. Ook tussendoor is ze bereikbaar voor vragen, advies en feedback. Ik kan 2eStap als klankbord dan ook zeker aanbevelen.

  Hanny

  In 2013 kwam ik zonder werk te zitten. Ik kwam er al snel achter dat dit hét moment was om te schakelen, misschien naar zelfstandig ondernemerschap? Hoe ik tot nu toe terugkijk? Ik leer nog elke keer en blijf mij ontwikkelen. Zelf de 1e Stap gezet en met behulp van Elly de 2eStap. Hoe mooi is dat!

  Martine

  Samen herontdekken waar ik blij van word: dat wist ik niet goed meer. Ik was het ergens onderweg kwijt geraakt. Een fijne lading positieve energie kreeg ik mee als ik een dag(deel) met Elly had gebrainstormd. Op 1 mei 2019 ging ik naar de KvK. Met goed (zelf)vertrouwen startte ik met mijn eigen bedrijf.

  José

  Elly heeft een waardevolle rol gespeeld bij mijn keuze om eind 2014 te starten als freelance secretaresse/officesupporter. Ze heeft me voorzien van tips en tricks waardoor ik sneller en gerichter kon starten met mijn werkzaamheden. Elly heeft in de loop van de jaren een mooi netwerk om zich heen vergaard wat zeker ook behulpzaam is geweest. Maar het meest waardevol is Elly zelf, een warme, kundige en positieve powervrouw. Ik ben haar nog steeds dankbaar voor haar hulp!
  In 2018 heb ik besloten om weer in dienstverband te gaan werken, onder andere vanwege een opleiding die ik volg, maar ik sluit een toekomstige samenwerking met 2eBedrijf niet uit. Ik beveel Elly den Harder van 2eBedrijf dan ook van harte aan!

  Joanne

  Het was tegelijkertijd verrijkend en uitdagend om bij Elly coaching-on-the-job te doen. Elly stimuleert je om na te denken over jezelf, je talenten en je sterke kanten. Samen met haar heb ik een goede start van mijn eigen toko gemaakt. Een hele spannende stap waarbij het superfijn is dat je kunt sparren met Elly.

  Astrid

  In 2017 heb ik via 2eBedrijf coaching-on-the-job gevolgd. Elly heeft mij op een zeer prettige en persoonlijke manier intensief begeleid. Zij heeft haarfijn aangevoeld wat mijn kwaliteiten zijn. Hierdoor heb ik de stap naar een eigen bedrijf gezet.

  Yvonne

  Toen ik plannen kreeg om mijn eigen cateringbedrijf te starten, ben ik een aantal keren bij 2eBedrijf (Elly) op kantoor geweest. Elly coachte mij door het businessplan heen. Zij heeft mij tijdens de start en bezigheden binnen mijn bedrijf altijd gemotiveerd, geactiveerd, gestimuleerd en zelfvertrouwen gegeven in mijzelf en mijn business. Met veel kennis van zaken heeft zij mij ondersteund bij de dingen die ik heel moeilijk vond maar ik heb altijd zelf de zaken in regie gehad. Geweldig bedankt Elly, dat je er ook in deze fase van mijn leven hebt willen zijn. Een coaching-on-the-job traject bij 2eStap is een echte aanrader voor elke (startende) ondernemer!

  Jannie